27.03.09

Åh >.< Omprovet idag gick inte så bra. Jag hade pluggat på alla instuderingsfrågor och kunde ALLA utantill, men det räckte ändå inte hela vägen. Det var en massa på provet som inte var med på frågorna. DÅLIGT! >.< Tack vare det fick jag IG igen. Antar jag. Hoppas jag får göra en komplettering bara. skulle vara skönt att slippa göra omprov IGEN.

Bestämde mig nyss för att skita i att åka till älsklingen idag... Tråkigt, men rätt skönt ändå! Minns inte när jag var hemma på helgen sist. Ska sitta och mysa framför tvn, eller läsa någon bok, eller sy. (: Det ska bli skönt. Men ledsamt att jag inte får träffa älsklingen förrän imorgon :(
Men han ska ändå till frisören skittidigt imorgon, och jag har ingen större lust att vänta då.. Så jag stannar helt enkelt hemma! Kan vara nyttigt att längta efter varandra. Visserligen längtar jag redan efter Daniel som ett as, men jag vet inte hur han känner så (:
Blä! Jobbigt. Saknar diiig :(:(:(:(:( <333

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig! Balklänningen är nämligen färdigupplagd o så nu, så jag ska till Igelkotten idag igen och prova den! Förhoppningsvis sitter den perfekt idag så jag kan ta med mig den hem :)

Pissigt väder idag :/ SNÖOVÄDER. Hatar.
Tog fel skor idag. hade ingen aning om att det skulle börja snöa såhär mycket. Tog mina Converse. Jaa, mina är jättehåliga.

Ne nu ska jag logga in på facebook en sväng! Skriver nog mer ikväll :)
Pusspuss<3

25.03.09

Är i skolan, har vart här sedan tjugo i åtta >.< Men det är rätt skönt. Åkte med pappa hit, han skulle på kurs och började senare idag. Jag åkte ändå en kvart senare än vad jag skulle så :D

Jag ställde mig vid en dator och gick in på internet. Sedan kom Maria, min lärare, och sa att jag blev godkänd på provet jag gjorde i fredags!!!!! D:D:D GLAD!

Skriver mer när jag kommer hem, puss!

17.03.09 - 16 månader

Idag är Daniels och min 16-månadersdag :D Weei! Har nu stått ut med varandra i 1 år och 4 månader ;) Åh, kan inte förklara hur lycklig jag är med Daniel. Det GÅR INTE! :D Vi är det perfekta paret, vi passar bäääst ihop alltså. Min lilla skruttis<3 Älskar dig över allt annat i hela världen!<3



Idag är jag hemma. Mår dock lite bättre än igår, så det börjar gå åt rätt håll! :D Gjorde en hemmagjord vitamindryck förut, men den blev skitäcklig.. Med en kiwi, en banan, mjölk, vaniljsocker och kakao. Det smakade inte så dumt, men sen när det fick stå ett tag i glaset och jag skulle dricka, så hade allting delat på sig :O Såg ut som vatten i botten och mjölkskum på ytan. Svinäckligt. Det gick inte dricka upp.

Passar på att plugga lite medan jag är hemma och latar mig. Det är väl duktigt av mig? Just nu pluggar jag Växt&Djurliv. Ska plugga lite Svenska A sedan.



Jag blev lite störd i pluggandet av ett telefonsamtal. Jag vågade inte svara, jag kände inte igen numret. Men jag kollade upp det på Eniro.. Och det stod att det var BOUTIQUE IGELKOTTENS NUMMER!!! :D:D Jag ringde upp och de sa att min balklänning har kommit! :D:D:D:D:D:D:D WIIIIE!!!! Ska dit imorgon om jag är frisk, så ska de lägga upp den. Ska ta med skorna då också :)
ISABELLE BLEV GLAD! :D

16.03.09

Förresten. Här är två sidor med kläder på som jag inte vill glömma bort. Därför skriver jag in dom här!

stylebystars

swefox

16.03.09

Åhh, gud vad jag är trött alltså. Imorgon blir det att stanna hemma från skolan. Är förkyld och så. Ont i halsen. Har haft det sedan i lördags :/ Funderar på att gå och lägga mig nu..




Följde med min älskling hem igår, och sov över till idag (: Det blev alltså två nätter tillsammans ändå. Så underbart! Gud vad jag älskar dig Daniel. Du är det bästa jag har<3
Imorse skulle jag ju till skolan, så jag var tvungen att åka 07.45 från Daniel, in till Åtvidaberg. För att där byta till 530 och åka till Linköping. Sedan hoppa på 49 som går till Norrköping, för att gå av vid Hultet och gå till skolan. Kom fram exakt 09.55 till Hultet. Jobbigt, men värt det! ;)

Och nu är denna underbara helg slut :( Vill att tiden ska gå fort så jag får träffa Daniel igen! <3 Men nästa helg blir det att kolla på någon dansuppvisning i åtvid, där Daniels kompisar är med :)
Det är kul att kolla på dans! I fredags, på UF-mässan, var det någon dansgrupp som dansade. Dom var döduktiga :)
Skulle vilja gå och se Bounce någongång. Dom är riktigt bra!! :)



Idag efter skolan träffade jag Mimmi! :) Åh vad jag har saknat henne alltså. Hon är verkligen min bästa vän! Vet inte vad jag skulle göra utan henne.. Hon finns alltid där för mig, precis som jag finns där för henne. Min lilla Mimmsa<3
Daniel och Mimmi kommer på delad förstaplats. Älskar er båda två så jävla mycket! Daniel älskar jag ju självklart på ett annat sätt än vänskapligt sätt. Han är min man<333 OCH bästa kompis :)
Mimmi är min bästa kompis. Vi har varit bästa kompisar sen vi var 7 år. Jag flyttade ut hit och vi sa våra första ord till varandra när jag skulle till bussen första skoldagen i min nya skola :) Hihi. Kommer ihåg det. Mamma följde med mig till bussen. Det var mamma som hjälpte mig på traven. Hon frågade vad Mimmi hette när vi mötte henne på gatan. Hon var påväg till sin hållplats, och jag var påväg till min.. Tänk att det blev början på en sån fin vänskap som vi har! :) Tack mamma, för att du hjälpte mig.

Älskar dig Daniel<3
Älskar dig Mimmi<3
Älskar dig Mamma<3
Älskar dig Pappa<3
Älskar dig Bror<3
FAMILJ<3

11.03.09 - Balväska!

Idag har dagen vart rätt seg. Första lektionen var Hund&Katt, skittråkigt idag. Vi kollade på en film som handlade om katter. Vi visste redan allt typ, så det var ju lagom kul.. Läraren var sjuk så vi kunde inte göra så mycket mera.
Svenska efter det. Vi fick öva oss på att argumentera. Rätt kul faktiskt!
Samhäll efter Svenskan. Pratade Lag&rätt. TRÅKIGT! Men ändå lite intressant..
Hade UF efter det. Vi skrev ut prislistor, visitkort och loggan. Imorgon måste vi skriva ut namnskyltarna på någon rast, det får vi inte glömma!
Och så ska jag på utvecklingssamtal imorgon också. Min mentor blir nog inte så jätteglad på mig.. Har ju itne gjort någonting åt mina IG:n än. fast jo, hade 6 st från början. Nu ska jag bara ha fyra kvar. Mikrobiologin vet jag att jag har godkänt i, men om Björn hunnit ändra det i betygssystemet vettifan. I kretsloppskursen, som är typ som kemi, har jag lämnat in uppgifterna till Maria. Jag kommer ihåg att hon sa att jag skulle få godkänt i den kursen när jag jgorde det. Och därför borde jag bara ha 4 st IG:n kvar! Svenska A omprov(medeltiden), Växt&djurlivsomprov(cellen), Sällskapsdjur(redovisning) och Djuretik(komplettering av ett arbete).

På fredag nästa vecka ska jag göra omproven. Det borde väl gå bra tycker jag! Har redan börjat plugga så.
De andra två grejerna måste ju också gå bra! Inom en månad har jag nog kanske godkänt i allt! Det satsar jag på. Att ha minst godkänt i alla kurser inom en månad.

Detta kommer gå bra :) Det är jag säker på!


Efter skolan åkte jag in till stan med Sara. Hon skulle gå och lämna cv till olika butiker på stan för att söka sommarjobb. (Det kanske jag också borde göra snart?)
Jag lämnade Sara med sina kompisar då jag fick syn på Anna och Emyl. De skulle kolla på balklänningar på Boutique Igelkotten, så jag följde med dit.
När jag väl var där så frågade jag om det fanns balväskor och balhandskar där. Och såklart fanns det det! Jag tvingade mamma att komma dit också, så fick jag mig en väska! :D
Den är från märket Fancy Fanny. Är den inte läcker?





Saknar Daniel som fasiken alltså. Det är inte sååå jättelång tid till lördag, men jag vet inte om jag klarar mig :(
Jag måste öva tills han ska till Turkiet.. Usch, det kommer verkligen bli hemskt :(

10.03.09

Fan vad jag är duktig alltså! Har pluggat Svenska A nu i ca 1½ timme. Känns jävligt bra faktiskt! Känner att jag har kvar en massa i huvudet, långt där inne, om medeltiden och det. Sist jag gjorde detta prov var i ettan. Slutet av ettan. Jag fick ett stort IG eftersom jag inte hade pluggat då. Nu ska jag minsann visa alla att jag kan om jag bara vill ;)

Måste köra lite Växt&djurliv med, men inte idag. Nu tänker jag inte plugga mer. Får jag göra imorgon :)

Imorgon ska jag till syon och prata om utbildningar efter gymnasiet. Jag skulle vilja gå någon försäljningsgrej sen, så jag kan arbeta i affär! :) Jag går ju Zoohandel, det är meningen att jag vill jobba i affär och så. Men vi får inte så mycket försäljningskurser i skolan. Det är dåligt! När djuraffärerna söker personal kollar de på hur mycket man kan om försäljning, inte hur mycket man kan om djur. Det är rätt dåligt iof. Fast jag hoppas att det blir mycket lättare att söka arbete på en djuraffär när man gått både Djurvård (lärt sig en massa om djur) och försäljningsgrejs.
Det borde bli det.

Jag vill också vara duktig och läsa vidare som alla andra jag känner.
Älskling ska ju söka socionomgrejs.. Jag vill också vara duktig och lära mig saker!

10.03.09

Fan alltså, jag är HUNGRIG! Hungrig som ett svin.
Maten är nog snart klar, så skönt! Sen ska jag banne mig plugga! Det SKA JAG! Måste bli klar med IG:na någon jävla gång. Innan sista april, det är då det är försent att greja de gama IG:na.



Idag i skolan blev vi avsnästa när vi frågade snällt om en grupp kunde fylla i en marknadsundersökning. Jävla typ!  Jag har aldrig riktigt tyckt om dig. Du tror verkligen att du är snyggast och bäst, men det är du absolut inte.
Glöm att du kommer få köpa våfflor av oss!

10.03.09 - Slapp dag

Sitter just nu i en av datasalarna på skolan och väntar på att mamma ska komma, ska nämligen åka med henne hem idag. Skönt! Slipper att vänta på bussen och så. Kommer hem direkt vid dörren också!
När jag kommer hem blir det att duscha och sen plugga tror jag! SKa vaa produktiv nu i två veckor har jag tänkt mig. Ska göra två omprov på fredag nästa vecka, så måste plugga till det. Svenska A och Växt&djurliv. Skitämnen.. Men det går nog bra! Har börjat sköta mig mycket bättre nu.

Nej nu måste jag gå! Skriver mer när jag kommer hem.

Puss&kram<3


09.03.09

Imorgon är det tisdag. Imorgon om en vecka är det tisdagen den 17:onde Mars. Då har Daniel varit min fästman i 16 månader.. Helt otroligt. Helt jävla underbart! Daniel är den bästa pojkvännen jag någonsin skulle kunna få. Fatta att det klickade så jävla bra! Jag är fortfarande sådär kär och på rosa moln som jag var i början när vi träffades.

Jag älskar dig MÄNGDER Daniel <3
Du är min<3

Nu och föralltid

04.03.09 - Nyduschad

Åh, så skönt! Helt underbart skönt! Mmm, duscha är livet alltså..
Har vart i Romme idag! Så jävla kul så det inte är sant alltså. Jag ska banne mig köpa ett par skidor :) Då ska jag dra på skidsemester medan alla andra drar på solsemester... Skidor är så jävla kul!



Älskar dig

03.03.09

Idag hade jag idrott och hälsa B, mycket roligt faktiskt! Vi skulle göra egna "redskapsbanor". Jag och Malin gjorde tillsammans. Vi ville ändå ha samma grejer.. Det var kul! Känns i kroppen nu kan jag säga. Vi körde biceps, triceps, övre lårmuskeln, vader, rumpa, mage, rygg. Det kändes bra!

Imorgon blir det Romme för min del. Så det blir att gå och lägga sig tidigt idag hade jag tänkt mig. Runt nio, tio kanske. Fast iof, jag kan ju sova i bussen imorgon också!
Ska bli riktigt roligt!



Varför tänker jag såhär? .. Dumma dumma tankar. Försvinn ur mitt huvud!



Älskar dig<3

02.03.09 - En månad kvar

Om en månad fyller jag år! Den 2:a april.. Tänka sig. Jag blir 19. Gammal kärring!
Dagen har väl vart bra.. Seg.
Nu vill jag bara gå in i duschen, duscha en snabbis, och sen gå o lägga mig. Det kommer nog göra mig gott. Är så jävla trött..

Natti natti! Puss&kram <3

01.03.09 - Godnatt!

Fick lite hjälp av älsklingen med samhällen förut. Kändes jättebra! Gör det nu med :) Provet går nog superbra! Det satsar jag på i alla fall.

Men nu ska jag sova.. Eller jaa, tänkte ta en liten snabbdusch först.. Eftersom jag är så lat om morgnarna så ligger jag hellre kvar i sängen en halvtimme till än att gå upp och duscha. Mycket smidigare att göra det på kvällen. Då måste man bara packa väskan, sminka sig och äta frukost på morgonen :) hihi.

Godnatt! Dröm sött. Jag vet att jag kommer göra det i alla fall ^_^

01.03.09 - Plugg, plugg, plugg..

Vaknade idag bredvid min kära älskling igen. Helt underbart är det! Åh vad jag älskar dig!<3
Vaknade, Daniel visade mig en sak, skrattade tills jag nästan dog, haha. Hur fan kunde det hända? xD

Åkte från Fredrik vid 10-tiden. Jag och Daniel satte oss på Donken och åt en varsin cheese. Sen gick vi ner till resecentrum, där vi väntade på att klockan skulle bli halv ett då min pendel och Daniels buss gick...
Skiljdes från älsklingen ännu en gång. HEMSKT! :(



Bara en massa jävla plugg! Fast visserligen, detta är nog det sista provet på ett litet tag.

Pluggar samhäll! Har prov imorgon. Håller på att kolla igenom instuderingsfrågorna. Skriver om svaren lite o så. Är på fråga 5 av 22!! Herregud, kommer ju aldrig att hinna. Får plugga hela natten :/ Naevars. Jag har hängt med hyfsat bra på lektionerna, så jag borde klara provet hyfsat iaf!

28.02.09 - Mezzfest

Vaknade helt underbart med min älskling bredvid mig. Så skönt! Det bästa som finns<3
Vi gjorde oss iordning och åt lite o så, och åkte sedan iväg till åtvidaberg där det skulle vara Mezzfest idag.
Hmm, vad ska man säga? Var ganska folktomt.. Inte så jättekul kanske. Men jag fick vara med Daniel! <3

Vi åkte in till Linköping vid 22.45-tiden.. Jävla buss som ska vara försenad! >.< HATAR ÅTVIDSBUSSEN! Den är JÄMT försenad. JÄMT!
Vi satte oss på Burger King och väntade till kl ett. Sen gick vi till Bishops Arms för att gå på toa, sen bar det vidare till resecentrum för att åka hem till Fredrik, där vi skulle sova inatt.

27.02.09 - Äntligen fredag!

Tog blodprov i armen idag (sänka). Gick så jävla bra! Kändes inte ett dugg. Och jag som gick och oroade mig hela dagen igår om att det skulle göra ont..
Det var så jobbigt igår när sköterskan berättade att jag skulle ta sänka. Det fick mig attt bli påmind om Migge, som var tvungen att göra det så många gånger att det inte gick att räkna längre... Började gråta när sköterskan berättade det. Dels av rädsla för jag trodde att det skulle göra ont, dels av att jag tänkte på Migge..



Var på stan idag med Sara! Det var skitkul. Vi shoppade loss ;) Jag inhandlade mig ett par jeansleggings från Vero Moda, en grymt snygg tröja med djup v - ringning från Gina Tricot, en rosa ögonskugga från Yves Rocher, och ett par svarta strumbyxor från Vero Moda, som jag tänkte ha på mig imorgon. Fast jag vet inte, kanske tar jeansleggingsen istället!

Träffade Älskling och Fredrik på Max i Norrköping, satt där och tog lite "mellanmål" och sedan åkte Sara hem vid femtiden och Fredrik skiljdes med Daniel och mig vid sjutiden.
Blev mys med älsklingen hela kvällen. Sjukt underbart! Fan vad jag älskar dig<3

Lyckad dag och natt <3

RSS 2.0