29.02.12

Hej! Nu var det ungefär ett år sedan jag skrev här. Tänkte precis att jag skulle börja skriva lite igen, även fast det inte kommer vara någon som läser. Det är kul för mig att kunna läsa senare i alla fall!

Vad har hänt senaste året? Det har vart kämpigt med pluggandet, men jag går fortfarande på sjuksköterskeprogrammet på Örebro universitet. Är inne på T4 nu och tiden går så himla fort! Just nu går det himla bra i skolan, och jag ligger i fas med allting som jag ska. Ligger inte efter med någonting och det är så himla skönt! Träffar fortfarande inte mina vänner så mycket, skulle gärna göra det oftare. Men nu har jag snart kämpat mig igenom två år nästan totalt isolerad, haha, så jag borde klara mig ett år till. Jag tror nog att mina vänner fortfarande kommer ihåg mig som en snäll prick och väntar på mig hemma i Östergötland. Jag får ju icke glömma mina nya vänner som jag skaffat mig i Örebro, en härlig skara tjejer! Vissa passar man bättre ihop med än andra, vissa tänker ibland inte innan de pratar. MEN de är allihopa så snälla så, och jag gillar dem jättemycket.

Vid skrivande stund sitter jag egentligen och skriver en uppgift som jag har under VFU:n, men kände att jag kunde skriva lite här också. Klockan 13 ska jag dra mig iväg till praktiken, idag är det kväll som gäller. 14-22 ska jag vara där, men min snälla handledare Stina brukar låta mig gå tidigare. Det beror ju även på hur mycket det är att göra ikväll. Jag är på Universitetssjukhuset i Örebro, Kärl-Thorax-avdelning. Det är en kirurgavdelning dit patienterna kommer för att operera hjärta, lungor och kärl. Det är sååååå intressant att vara där och träffa alla (för det mesta) snälla patienter och få hjälpa dem med det de behöver hjälp med. Dela mediciner, ta prover, ge injektioner, sätta PVK, dra CVK, lägga om sår, ta pacemakertrådar, ta suturer.. Jaa, det är verkligen något jag vill hålla på med!

Nu måste jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, ta på mig kläder, äta ngt och skriva klart det jag egentligen skulle gjort nu.. Haha.

Tjingtjing!

RSS 2.0