21.03.10

Jaaja. Känner mig inte på topp idag. Har haft ont i magen och ryggen hela dagen, sen mår jag illa med. Och som grädde på moset känner jag mig totalt jävla värdelös, äcklig, oattraktiv och oönskad.

Tack till F som iaf lyste upp min eftermiddag.

Alice i underlandet 3D

Kom nyss hem från stan! Har, som jag sa i förra inlägget, vart och sett på Alice i underlandet på 3D här i Norrköping med Emelie, Jesper och Nella! Den var huuur bra som helst. Önskade dock att det skulle vart mer 3D-effekter i själva filmen. Och med det så menar jag saker som kommer flygandes mot en och lite sådant, så man blir rädd. Haha.

Johnny Depp var lika jävla bra som vanligt! Ååh, han är verkligen en toppenskådespelare.
Och detta var ännu en bra film gjord av Tim Burton. Helt otroligt! Dock var det lite animeringar som kunde var bättre, men det drar inte ner mitt betyg på filmen i alla fall.
Och det var ju lite kul att gå på premiärvisningen av Norrköpings 3D-salong :)

Just det! Eftersom det hade blivit krångel med duken så blev premiären för 3D-bion försenad. Den skulle väl egentligen haft premiär i onsdags? Vi skulle gått i torsdags egentligen, men duken hade ännu inte kommit då. Så det blev återköp av biljetterna idag, och som plåster på såren fick vi en varsin biocheck, efter allt krångel som hänt. Och det var ju trevligt! :) Så nu kan jag gå på bio snart igen! Men jag måste använda den innan september eller när det var. Men det lär jag ju hinna.

Tror att han som spelar Snape i Harry Potter(Alan Rickman) var en röst till den blåa larven, som jag inte kommer ihåg vad den hette... Men det måste varit han som hade rösten i alla fall.

Filmen var i alla fall TOPPENBRA, och Johnny Depp(plus alla andra skådespelare) gjorde ett bra jobb.
SEVÄRD!


05.03.10

Sommar för mig:
  • Solbrända kroppar som ligger och steker på stränder
  • Bada tills man nästan fryser ihjäl och blir blå om läpparna
  • Åka båt
  • Fiska(även fast jag inte klarar av att plocka bort fisken själv)
  • Campa
  • Pyssla i trädgården
  • Tävla med älskling om vem som är brunast
  • Gå långpromenader i det underbara vädret
  • Glass på smultronstället i Söderköping, och på Halvars
  • Spela kubb/andra sommaraktiviteter
  • Vara lättklädd
  • Åka till landet, underbara landet, och bara vara

 

Gud så skönt det låter. Längtar verkligen! Men vi får inte missa våren. Den är ju också helt underbar

 

  • När alla färger börjar komma fram
  • Knopparna slår ut på träden och det låter plopp, plopp. Haha
  • Alla sommarfåglar börjar komma tillbaka
  • Krokus, snödroppar, vitsippor, blåsippor, gullvivor, tussilago, vårlök.. Och så får vi inte glömma den starka maskrosen, som trots att man drar upp rötterna när man vill avlägsna den, ändå växer upp.
Fast.. Det känns som om det kommer ta ett bra tag innan det blir vår. Det är bara att kolla ut genom fönstret och se så mycket snö vi har, eller sticka ut huvudet utanför ytterdörren för att känna så kallt det är.
Men solen.. Den har minsann kommit! :) 

Ännu mer sommar ♥

Härlig dag idag. Solen skiner, det är svinvarmt inomhus men skitkallt utomhus. Det var knappt plusgrader förut när jag var uppe och åt frukost... Vafan liksom. Det ska ju vara plusgrader! Annars försvinner aldrig snön! Bort bort. Jag är trött på den nu.
Ikväll ska jag, Emelie, Jesper och Nella gå på bio :D Vi ska se Alice i underlandet på 3D här i Norrköping. Ska bli så grymt kul! Kl 18.00 börjar den. Åker nog med bussen in till stan tror jag. Eller bil. har inte bestämt mig än riktigt. Men det skulle vara skönt att ta bussen, och sen kanske bli hämtad om det inte går någon bra buss hem. Jaja. Det blir ett senare problem! 

Nu tänkte jag lägga upp de kläderna och prylarna ifrån H&M som jag hittade igår som lockade mig. Allt är verkligen skitsnyggt och somrigt :D
Denna söta t-shirt här ovan är helt underbart söt! Men jag tvivlar verkligen på om jag skulle kunna passa i den..
199:-
Detta armband lockade mig. Är det inte vädigt somrigt av sig? Så himla fint! Dock vet jag ej om det skulle passa på mina smala handleder..
49.50:-

Denna grupp armband skulle nog däremot passa mina handleder. Grymt snygga med massa somriga färger! Färgkalas!
69.50:-
Denna cardigan är superfin verkligen. Om det inte syns, så är det en massa körsbär på den! Så himla vårigt. Vill verkligen ha :)
199:-

Denna kjolen är så min stil. Rosa och fin! Ett måste i min garderob. Den tänker jag definitivt köpa! Love.
99:-
Detta linne verkar vara i samma modell som ett som jag redan har, och det är verkligen toppen! Jättesnyggt att ha till ett par korta shorts. Tycker även det är lite sailor över detta linne, och det tycker jag är snyggt, så jag måste verkligen ha det här också!
79.50:-
Dessa skor är i mockaimitation och hur snygga som helst! De har en klack som inte är hög alls, alltså perfekt till mig som är rätt crappy på att gå i höga klackar. Jag är dock lite osäker på om dessa skulle kunna passa mina fötter. Jag har ett par rätt små fötter, och platta, så de passar knappt i sandaler/sandaletter. Men prova ska jag absolut göra!
199:-
Detta lilla rosa linne tyckte jag skulle passa under den körsbärsmönstrade tröjan. Det skulle även passa till en svart kjol som jag har. Behöver lite baslinnen, så det ska jag nog inhandla!
49.50:-

Sommar, sommar, sommar!

Jag har verkligen fått sommarkänslor nu så här mitt i vintern. Jag längtar verkligen tills man kan börja ha på sig tunnare kläder, sola, bada, semestra.. Åh, hoppas denna sommar blir mysig!
Jag har kollat runt på lite klädsidor idag/ikväll, och hittat en massa smått och gott. tänkte visa en söt bikini som jag hittade, som jag funderar på om jag ska köpa.

Är den inte fin?

Jag älskar att den har de där volangerna nedtill på överdelen och upptill på nederdelen. Så himla fin!
Denna bikini är från Lindex. 198:-

Är det bara jag som tycker att Lindex har börjat få in lite ungdomligare plagg på senare tid? För några år sedan kunde jag absolut inte hitta något därinne som jag tyckte om, men nu har jag hittat en hel del! Köpte ett par underklädesset igår.. Verkligen jättefina. Men de tänker jag inte visa här. Det är för mitt och Daniels nöje, haha.

Jaja nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Imorgon kan jag visa lite till kläder som jag funderar på att inhandla till i sommar.
Godnattens!

En snygg, somrig vardagsklänning

Ja, denna kommer lätt att bli min när jag får pengar. Om min storlek finns kvar vill säga, men det hoppas jag! Tror den skulle passa mig perfekt när jag är solbrun och med mitt mörkbruna lockiga hår :) Mumma!
349:- Från Nelly :)

RSS 2.0