18.07.09 - Aj aj..

Jaa, så har man lyckats få på sig en urinvägsinfektion. Har aldrig haft det förut. Gör förbannat ont när jag går på toa. Går förövrigt på toa en gång var tionde minut ungefär. Ringde till sjukvårdsupplysningen,  de sa att jag skulle dricka tranbärsjuice och citronvatten, ta smärtstillande, vänta och se om det går över, vänta och se om jag får feber. Om det inträffar ska jag höra av mig. Funderar på att vila ett tag och sedan ta febern. Känner mig inte riktigt på topp... Och så börjar jag att jobba på måndag också, helt jävla UNDERBART! >.<
Jag som skulle följt med älsklingen hem idag! :( Jag är så ledsen så det finns inte. Var tvungen att sno hans parfym och ha den här hemma så jag kan sniffa på den..

Så här sitter jag, dricker citronvatten som ett as, och är kissnödig IGEN. Var fan på toa för fem minuter sen >.<  Kommer detta någonsin gå över? :(

17.07.09 - Good morning sunshine

God morgon! Gick upp för en halvtimme sedan, har nu duschat också. Är ju tvungen att gå upp så här tidigt eftersom jag måste ta bussen in till stan halv tio. Fast det gör mig ingenting. Jag ska träffa min älskade, vi kanske tar en fika på stan, jag måste köpa presentpapper och snöre, kanske hittar något fint plagg, vem vet? ;) Det kommer nog iaf att bli en toppendag, som de flesta andra dagar med Daniel.

Idag är det 1 år och 8 månader sedan vi blev ett par! Tiden går så himla snabbt.. Herrejösses.. Älskar honom dock mer och mer för varje dag, min solstråle <3

Kanske ska flytta till Örebro också :) Jag vill verkligen! Men jag vill plugga först. Här hemma, så jag fortfarande kan bo kvar och slipper ta lån. Fast om jag hittar ett jobb i Örebro så vore det itne helt fel heller!

Återkommer senare, eller i slutet av helgen :)

Ciao

16.07.09 - Trötter

Hej igen! :) Kom nyss till datorn. Var tvungen att ta något att äta, kände mig lite tom i magen!
Som jag nämnde i föregående inlägg så gick jag och mamma ut i skogen för att plocka blåbär. När vi väl var där hittade vi en massa smultron också, helt otroligt så mycket vi hittade! Allt som allt blev det nog 1½-2 liter blåbär och smultron tillsammans. Vi hittade värsta ställena med smultron i skogen, trodde aldrig att vi skulle hitta så mycket i vår lilla skog ;) haha! Så jag tog mig en tallrik med smultron, blåbär och jordgubbar(mamma var snäll och köpte det igår) och så hade jag socker och grädde på det :) MUMS säger jag bara!
Så imorgon på cheesecaken blir det smultron, jordgubbar och blåbär :) FÄRSKA! Istället för frusna bär :) Tänkte även testa att blanda i lite av bären i smeten, får se hur det blir ;) Uppdatering om det kommer förmodligen imorgon kväll, annars i slutet av helgen. Det kan nog hända att jag är lite upptagen med min Daniel!

Såhär mycket blev det av plocket i skogen!


Pratade med min älskade Daniel i telefonen förut. Han kommer runt 10 imorgon bitti till norrköping :D Isabelle blev glad!
Jag måste inhandla presentpapper och sådanadär plåster som man tar bort pormaskar med. Sen blir det hem och baka cheesecake!

Och min snälla papps betalade mina räkningar förut! Jag erbjöd honom en 500:- men han bjöd på det ;) Tack<3

Nej nu ska jag nog sova/ lägga mig i sängen och lösa korsord eller någe. Ska nämligen upp tidigt imorgon och åka 09.29 bussen för att möta Daniel.

Godnatt :)

16.07.09 - Härlig dag!

Imorse vaknade jag upp runt kl. 06.30 med Daniel hemma hos Fredrik. Daniel skulle jobba idag, så var tvugna att sticka tidigt! Det gör inget. Jag tycker det ändå är rätt skönt att gå upp så tidigt. Det är lite svalare i luften och man piggnar till!

Daniel och jag skiljdes åt vid 8-tiden :( Men jag får träffa honom imorgon igen! Då ska vi nämligen baka cheescake och ta det lugnt. Fick även höra en jättebra nyhet idag vid middagsbordet! Nästa helg är mamma och pappa borta vid pappas fiskestuga, så om Daniel vill så har vi huset för oss själva! Älskar sånt :) Vi har haft en toppenvecka nu, Daniels familj har vart borta hos några släktingar, så vi har vart ensamma hemma där. Egentligen skulle vi följt med också, men vi hade bestämt att vi skulle kolla på Harry Potter några veckor innan, och beställt biljetter.. Men det slutade bra ändå :)

Jag kom hem runt 09.00-09.30 ungefär. Då gjorde jag iordning frukost, satte på tvn och lade i Michael Jacksons Moonwalker i dvdn. Där satt jag och njöt :)
Sedan har jag suttit lite här vid internet, kollat uppdateringar och sådant intressant.

Jag bestämde mig även för att vara snäll idag. Jag gjorde mat tills mamma och pappa kom hem. Jag gjorde världens godaste sallad till också. Den bestod av: 1 del av ett salladshuvud, 1 tomat, 1 banan, några bitar melon, några jordgubbar och dressing. Den blev riktigt lyckad!
Jag kallar den Isabelles sommarsallad ;)

Snart ska jag och mamma ut i skogen och kolla om det finns några blåbär. Har fått nys om att det finns mycket blåbär i år av Daniels mormor, så vi tänkte kolla om det finns till cheesecaken! och även till kvällsmat också ;) Mums!

15.07.09 - Dagen som inte riktigt gick som den skulle..

Jag och älskling åkte till Fredrik idag. Vi skulle nämligen kolla på Harry Potter på kvällen 21.15. Det längtades som fan till av oss alla.
Jag då, som inte har läst boken, hade ju ingen aning om vad som skulle hända, men jag har för mig att någon har försagt sig till mig om den stora händelsen i filmen.

I alla fall. Dagen gick snett, som ni kanske ser på rubriken..
Det började med att Daniels och Fredriks leverans av varor inte såg ut som de hade tänkt sig. Det gjorde ju inte mig någonting, visserligen.  Men man blir lite ledsen för sina vänner när det inte går som de har tänkt sig.

Sedan satt vi och längtade efter kvällen. Vi skulle se Harry Potter - Halvblodsprinsen. Jag frågade Fredrik när man senast skulle hämta biljetterna.. Han var säker på att man skulle hämta ut dom ca en timme innan bion skulle börja, men jag envisades med att han skulle kolla i alla fall. Han gav med sig och kollade. Det var ju riktig tur!! Han skulle hämtat biljetterna senast den 26/6.... Så då blev vi lite nere igen.. Vi kollade om det fanns några biljetter kvar till någon föreställning, men det gjorde det inte.
Vi bestämde oss för att gå på fredagen istället, där fanns det biljetter kvar. Så vi beställde, och åkte in till stan för att äta och hämta ut biljetterna. Då, när vi väl var på bion vud 19.25, så frågade vi om det möjligtvis fanns några biljetter kvar till någon Harry Potter-visning på kvällen, och vilken tur vi hade! Det fanns TRE st kvar till 19.30-visningen. Och vi var ju tre ;) Så vi tog det. Och nu har vi sett den :)
Jag, som inte hade läst boken som sagt, visste inte vad som skulle hända. Det var jättesorgligt.. :( Men jag säger ingenting, ifall det är någon som läser, som inte har sett filmen eller läst boken.

Och så måste jag även säga att jag pallar inte att se på skräckfilmer.. Harry Potter är ju ingen skräckfilm, men tillräckligt läskig för att jag ska hoppa till och bli vettskrämd.. Så enligt mig är Harry Potter en Thriller/skräckis! Haha.

RSS 2.0